בשבוע שעבר התקיים יום הניקיון הלאומי בטבריה, לקחו בו חלק מבתי הספר בעיר ובהם דקלים, רעות, הר נוף נעם בנים ונעם בנות וכן מועדון הנוער.
יום זה התמקד במתן דגש על ניקיון המרחבים הציבוריים, חלק מהתלמידים יצאו לניקיון חופי הרחצה, וחלקם התמקדו בניקיון המרחבים הציבוריים הסמוכים לבית הספר ולתנועות הנוער.
כהכנה ליום זה, התקיימה הדרכה והסברה לתלמידים ולחניכי מועדון הנוער, תוך חשיפה לתכנים הקשורים לשמירת הניקיון במרחב הציבור, נזקי הפסולת וחידוד ערכי ההגנה על הסביבה.
ההסברה שולבה אף בפעילות חווייתית וצפייה בהצגה עם מסרים חינוכיים ומשמעותיים תוך הקניית כלים להבנת החשיבות והאחריות האישית של כל אחד מאיתנו לשמירה על הסביבה שלנו.
הפעילות התאפשרה הודות לסיוע של המשרד להגנת הסביבה, ומי שהוביל את הפרויקט היתה היחידה לאיכות הסביבה באגף איכות חיים וסביבה, בשיתוף מחלקת החינוך ומרכז צעירים ובהדרכה של האגודה לבריאות הציבור
תודה לתלמידים המדהימים, לצוותים החינוכיים ולמחלקות העירייה שנטלו חלק בפרויקט זה