נבחרת “ילדי נתיב האור” מבית הספר הר נוף טבריה זכו לפני שבוע בתואר “אות יקיר נתיב האור הרשותי” מטעם חברת החשמל ובשיתוף משרד החינוך.
הנבחרת שמובלת על ידי רכזת המדעים מאיה אזולאי והיא נוטלת חלק פעיל בתכנית חינוכית-חברתית-קהילתית, המחנכת להתנהגות בטיחותית ונבונה בסביבה צורכת חשמל, לשימוש מושכל בחשמל, חיסכון באנרגיה, לאחריות, למעורבות חברתית, למנהיגות צעירה ולאכפתיות.
במהלך השנה נחשפו תלמידי שכבת כיתות ה’ לנושא הבטיחות והשימוש המושכל בחשמל ולמדו להעביר את המסר הלאה.
קבוצת המנהיגות של “ילדי נתיב האור” עסקה גם בתכנים של מנהיגות, קיימות, הדרכה והעברת מסרים ואף התנסתה בהפעלה אקטיבית בביה”ס ובקהילה.
אתמול הם הגיעו ללשכתו של ראש עיריית טבריה בפועל בועז יוסף וקיבלו ממנו את התעודות האישיות ועליהן “אות יקיר נתיב האור הרשותי”.
ראש העירייה שיבח אותם על הפעילות החשובה שלהם והודה להם על הכבוד הרב שהביאו לטבריה ולמערכת החינוך שלה.
התלמידים הנרגשים שהגיעו עם מנהל בית הספר משה אליהו ורכזת המדעים מאיה אזולאי, אף ביצעו בפני ראש העירייה את השיר שכתבו ואותו אף צילמו כקליפ שגרף את מירב ההצבעות במסגרת התחרות “מטקטקים זהירות ובטיחות בחשמל”.
ממש ילדים מחשמלים!