אתה כאן
sideBar



ניחוחות של אפייה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני
ניחוחות של אפייה: תלמידי מגמת אומנות האפייה במח"ט עמל השיקו ספר מתכונים
"פרי עמל", כך נקרא ספר המתכונים הכולל מגוון מאפים ומתוקים * "לא מדובר בספר האחרון", מבטיחים בבית הספר * סגנית ראש עיריית טבריה אסנת כהן: "זה מרגש לראות את התוצרים המרשימים של התלמידים. כחלק מהחזון העירוני חינוכי שלנו 'עבר מצמיח עתיד', אנו שואפים לאתר בכל אחד ואחד מהתלמידים שלנו את החוזקות האישיות ולהעצים אותן הלכה למעשה. אני שמחה לראות איך החלומות של תלמידי המגמה קורמים עור וגידים"
בערב מרגש במיוחד לצד ניחוחות ומטעמי המאפה המיוחדים, השיקו השבוע תלמידי מגמת אומנויות האפייה של המרכז החינוכי-טכנולוגי עמל, את ספר המתכונים שלהם בסיועה של רכזת המגמה יוספה פרג'. הספר נקרא "פרי עמל".
לצד שולחנות עמוסים בכל טוב, מעשי ידיהם של תלמידי המגמה, התקיים ערב מרגש, במהלכו בירכו מנהלי רשת עמל, מנהלי בתי הספר וסגנית ראש העירייה והממונה על החינוך, אסנת כהן, את התלמידים ורכזת המגמה, על עשייתם הברוכה.
"זה מרגש לראות את התוצרים המרשימים של התלמידים. כחלק מהחזון העירוני חינוכי שלנו 'עבר מצמיח עתיד', אנו שואפים לאתר בכל אחד ואחד מהתלמידים שלנו את החוזקות האישיות ולהעצים אותן הלכה למעשה. אני שמחה לראות איך החלומות של תלמידי המגמה קורמים עור וגידים, אם במלאכת האפייה ואם בעצם הוצאת ספר המתכונים שנותן להצלחה את החותמת הסופית המוכיחה כי אין דבר העומד בפני הרצון וכי כל אחד יצליח בדרכו אם רק יאמין בעצמו ויקבל במקביל את הכלים הדרושים לכך", אמרה כהן.
מנהלת המח"ט, הדסה קובי שהאמינה לכל אורך הדרך בהצלחת תלמידי המגמה, לא חסכה את התרגשותה והבטיחה כי תעשה הכל כדי שתלמידי בית הספר ימשיכו ליצור תוצרים איכותיים. "אני סמוכה ובטוחה כי אין מדובר בספר המתכונים האחרון שיוציאו התלמידים. בקרוב נקווה להיפגש פה שוב להשקת ספר נוסף מבית היוצר של תלמידי המגמה", אמרה מנהלת בית הספר.

aromas-of-bakingניחוחות של אפייה: תלמידי מגמת אומנות האפייה במח"ט עמל השיקו ספר מתכונים

"פרי עמל", כך נקרא ספר המתכונים הכולל מגוון מאפים ומתוקים * "לא מדובר בספר האחרון", מבטיחים בבית הספר * סגנית ראש עיריית טבריה אסנת כהן: "זה מרגש לראות את התוצרים המרשימים של התלמידים. כחלק מהחזון העירוני חינוכי שלנו 'עבר מצמיח עתיד', אנו שואפים לאתר בכל אחד ואחד מהתלמידים שלנו את החוזקות האישיות ולהעצים אותן הלכה למעשה. אני שמחה לראות איך החלומות של תלמידי המגמה קורמים עור וגידים"

בערב מרגש במיוחד לצד ניחוחות ומטעמי המאפה המיוחדים, השיקו השבוע תלמידי מגמת אומנויות האפייה של המרכז החינוכי-טכנולוגי עמל, את ספר המתכונים שלהם בסיועה של רכזת המגמה יוספה פרג'. הספר נקרא "פרי עמל".

לצד שולחנות עמוסים בכל טוב, מעשי ידיהם של תלמידי המגמה, התקיים ערב מרגש, במהלכו בירכו מנהלי רשת עמל, מנהלי בתי הספר וסגנית ראש העירייה והממונה על החינוך, אסנת כהן, את התלמידים ורכזת המגמה, על עשייתם הברוכה.
"זה מרגש לראות את התוצרים המרשימים של התלמידים. כחלק מהחזון העירוני חינוכי שלנו 'עבר מצמיח עתיד', אנו שואפים לאתר בכל אחד ואחד מהתלמידים שלנו את החוזקות האישיות ולהעצים אותן הלכה למעשה. אני שמחה לראות איך החלומות של תלמידי המגמה קורמים עור וגידים, אם במלאכת האפייה ואם בעצם הוצאת ספר המתכונים שנותן להצלחה את החותמת הסופית המוכיחה כי אין דבר העומד בפני הרצון וכי כל אחד יצליח בדרכו אם רק יאמין בעצמו ויקבל במקביל את הכלים הדרושים לכך", אמרה כהן.

מנהלת המח"ט, הדסה קובי שהאמינה לכל אורך הדרך בהצלחת תלמידי המגמה, לא חסכה את התרגשותה והבטיחה כי תעשה הכל כדי שתלמידי בית הספר ימשיכו ליצור תוצרים איכותיים. "אני סמוכה ובטוחה כי אין מדובר בספר המתכונים האחרון שיוציאו התלמידים. בקרוב נקווה להיפגש פה שוב להשקת ספר נוסף מבית היוצר של תלמידי המגמה", אמרה מנהלת בית הספר.

 
מפה תיירותית small_line_02 מסלולי טיול small_line_02 נופשים בחופים