טורניר הכדורסל המסורתי מס' 17, לזכרו של דורון קליין ז"ל PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

tornir3

עיריית טבריה ומועדון הכדורסל עירוני טבריה בשיתוף המשפחה והחברים, פועלים זו השנה השבע עשרה ברציפות במפעל ההנצחה ע"ש דורון קליין ז"ל, ע"י קיומו של אירוע ספורטיבי המשלב פעילות ילדים, נוער ובוגרים. בטורניר, אשר נערך באולם הכדורסל של בית הספר "תחכמוני", השתתפו השנה קבוצת הפועל גליל עליון עם המאמן אבישי גורדון אשר לה זו השנה השביעית ברציפות בה היא נוטלת חלק במפעל ההנצחה, וקבוצת העתודה של נבחרת ישראל בכדורסל באימונו של פיני גרשון האגדי. מאות ילדים ,בוגרים ,חברים ובני משפחה וחובבי כדורסל התקבצו ובאו לצפות בתצוגת כדורסל ולכבד את זכרו של דורון ז"ל. שחקני גליל עליון הקדימו ובאו  בשעות הצהרים המוקדמות  לאולם, בכדי להעביר אימון  מקצועי לקבוצות הצעירות של מ.כ. הפועל טבריה. המשחק דרך אגב, הסתיים בניצחונה של  גליל עליון בתוצאה של  53-50. צוות השופטים במשחק היו, רווה שרף ואופק קירשנבאום, כאשר על עמדת הכרוז והנחייה הופקד רוני יבלונובסקי. בסיום המשחק התקיים טקס חלוקת הגביעים למשתתפים, במעמד אמו של דורון הגב' יפה קליין שתיבדל"א וראש העיר רון קובי. משפחתו של דורון ז"ל תרמה את לוח התוצאות המשוכלל שמוצב באולם, ואף הקימה גן משחקים לזכרו בשכונת נעוריו בעיר. יושבי הראש של שתי הקבוצות, ביקשו להודות לראש העיר על האירוח, ולעמרם אלמלם מנהל מדור הספורט והליגות ומנהל מ.כ  הפועל טבריה, על רמת הארגון המוצלחת של הטורניר, ואף ביקשו לשריין להן מקום להשתתפות בטורניר מס' 18 שייערך בשנה הבאה. בהפסקה של מחצית המשחק הופיעו נערי מ.כ. הפועל טבריה בתחרות שלשות, כאשר שחקן הנוער הוד נחום זכה לבסוף בתחרות השלשות. הטורניר נערך גם בסיועם של  חבריו הקרובים של דורון ז"ל : אייל לוי, עמיר עקנין ויהודה אליהו.

ראש העיר רון קובי, ביקש בשם עיריית טבריה ומועדון הכדורסל עירוני טבריה, לחזק ולחבק את המשפחה והחברים:  "מזה שנים רבות, אנו מנציחים את זכרו של דורון ז"ל, שאהב את ענף הכדורסל בכל מאודו ואשר לצערנו הרב חייו נגדעו במהלך משחק כדורסל, בתרומה לקהילה ובקידום הספורט בעיר, יהי זכרו ברוך".

בתמונה לעיל: תמונה קבוצתית של  שחקני נבחרת העתודה, לצד ראש העיר, פיני גרשון, יפה קליין וקפטן גליל עליון.

tornir1

בתמונה: יפה קליין יחד עם ראש העיר ועמרם אלמלם לקפטן גליל עליון גוני יזרעאלי