ראש העיר רון קובי הוביל בהצלחה רבה מבצע עירוני שהוביל לסדר ציבורי חדש בטיילת אלון, שאירחה גם בסוף השבוע האחרון הפנינג שמח עם אלפי מבקרים PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

tayelet2

עשרות עובדי עירייה בהובלת אגף השפ"ע התייצבו ביום חמישי האחרון בשעת בוקר מוקדמת בטיילת * במסגרת המבצע הוסרו כלל מפגעי הבטיחות, חסמים, סככות מיותרות ואילתורי חשמל שונים * מטרת המבצע פתיחת המרחב הציבורי ויצירת מראה אחיד בין כלל דוכני הסוחרים בטיילת  * המבצע עבר בשקט מופתי ללא כל התנגדות מצד הסוחרים שמבינים שהמהלך נועד בסה"כ לטובת שיפור חיי המסחר בטיילת * התוכנית הכלכלית של ערוץ 12 בהנחיית קרן מרציאנו גילתה עניין וסיקרה את המבצע *  גם בסוף השבוע האחרון נערך הפנינג ססגוני בטיילת שאירחה למעלה מ 20.000 איש מכל רחבי הארץ * ראש העיר רון קובי: " המטרה שלנו הינה ליצור סדר ואחידות במראה של הטיילת, לא נתפשר כהוא זה על נושא הבטיחות, המהלך נועד בסה"כ לטובתם של הסוחרים ולהגדלת היקפי המסחר בטיילת. אנו נמשיך להחזיר את טבריה עיר הכנרת, לימיה הטובים, ונהפוך את טבריה לבירת הבילויים של הצפון".

ראש העיר טבריה רון קובי הוביל בסוף השבוע האחרון בבוקר יום חמישי מבצע עירוני מוצלח בטיילת אלון שמטרתו המוצהרת היא יצירת סדר ציבורי חדש בטיילת. בשעות הבוקר המוקדמות התייצבו בטיילת ראש העיר, מנכ"ל העירייה, מנכ"ל החברה הכלכלית,  עובדי עיירה רבים בעיקר מאגף השפ"ע, עובדי חברת הקבלן רג"א, ובעלי תפקידים נוספים בעירייה, לצד משאיות, מנופים, טרקטורים ומכולות משא. עוד קודם ליציאת המבצע לפועל, ערך ראש העיר רון קובי סיור מקיף בטיילת יחד עם מנהלי אגפים ומחלקות בעירייה ועם נציגות של בעלי תפקידים שונים ממשטרת טבריה, ע"מ למפות את המפגעים ואזורי הפעילות במבצע. במסגרת המבצע הוסרו מפגעי בטיחות רבים, ברזלים בולטים, סככות מיותרות ואילתורי חשמל רבים שהיו סביב דוכני הסוחרים באזור הטיילת. מטרת המבצע בראש ובראשונה הגברת נושא הבטיחות למבקרים הרבים הפוקדים את הטיילת, פתיחת המרחב הציבור והקניית מראה אחיד של כלל הדוכנים בטיילת. המבצע עבר בסדר מופתי לחלוטין ונדמה כי לכוח השיטור שנכח במקום לא היתה כל כך הרבה עבודה. גם הסוחרים הבינו לבסוף שהמהלך נועד לטובתם ולראיה לכך האירועים רבי המשתתפים שהתקיימו במהלך החודש האחרון בטיילת שמשכו אליהם עשרות אלפי משתתפים שהניעו ושיפרו בצורה משמעותית את היקפי המסחר במקום וזאת לאחר שנים רבות של קיפאון בתקופה המקבילה. התקשורת הארצית כהרגלה בחודשיים האחרונים מאז עלה ראש העיר רון קובי לכס השלטון, גילתה עניין רב בנעשה והתוכנית הכלכלית בהנחייתה של קרן מרציאנו בערוץ 2 שלחה צוות צילום שיתעד את המבצע הייחודי שנערך בהובלתו של ראש העיר. הציבור בטבריה הגיב בחיוב רב על השינוי המבורך ולעיני הבאים נגלה לפתע מרחב ציבורי פתוח, נטול סככות מיותרות ואילתורים מסוגים שונים שסיכנו את המבקרים הרבים.

בתוך כך גם בסוף השבוע האחרון נהרו למעלה מ 20.000 איש במצטבר לטיילת ע"מ להשתתף באירועים השונים שהחלו עוד ביום שישי בצהריים עם טברנה יוונית ברחבת מסעדת הרמיטאג', קבלת שבת בפאב הצ'וקו בר ובמסעדת באזל שנפתחו לראשונה העונה גם במהלך השבת, הפנינג שלג מהחרמון שפוזר בשני מוקדים, הרקדות עם, ריקודי סלסה, פינות הפעלה, פסלים חיים, מופע של ליצניות ו"נתי הגעתי" כוכבת הילדים, פינות ליטוף, דוכני מוסיקה, דוכני מזון ועוד. ראש העיר רון קובי הצליח לרתום את המלונות הסמוכים לטיילת ומספר בעלי עסקים בטיילת להצטרף וליטול חלק פעיל בארגון הפעילות במקום.

כמו כן התייחס ראש העיר להתפתחויות בסוף השבוע האחרון: "המטרה שלנו הינה ליצור סדר ואחידות במראה של הטיילת, לא נתפשר כהוא זה על נושא הבטיחות, המהלך נועד לטובתם של הסוחרים ולטובת ההנעה וההגדלה של היקפי המסחר בטיילת. אנו נמשיך להחזיר את טבריה עיר הכנרת, לימיה הטובים, ונהפוך את טבריה לבירת הבילויים של הצפון".

בתמונה לעיל: הסרת מפגעים בטיילת.

tayelet3

בתמונה: הסרת סככות מעל הדוכנים.

tayelet1

בתמונה: מרחב ציבורי פתוח – מראה כללי של הדוכנים.

tayelet4

בתמונה: רה"ע מתראיין לתוכנית הכלכלית  בערוץ 12 במהלך המבצע.

tayelet5

בתמונה: מבלים ונהנים בטיילת אלון בטבריה בסוף השבוע האחרון, צילום: יובל גסר צילומי אוויר.