ראש העיר רון קובי הציב בלשכתו חמ"ל חדש של עתודה ניהולית PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

tzevet

ראש העיר חולק עם החמ"ל החדש את לשכתו * את החמ"ל מאיישים מהנדס בניין מאגף ההנדסה, מתמחה בראיית חשבון מאגף הכספים וצוערת של השלטון המקומי מלשכת המנכ"ל  * מטרת הקמתו של כוח העתודה הניהולי החדש: סריקת המערכות הממשלתיות ושליטה על תב"רים וקולות קוראים הקשורים לטבריה  * רה"ע רון קובי: "החלטתי על בניית כוח חדשני מודרני לאור העובדה שישנם כספים ותקציבי עתק הממתינים לניצול והמגיעים לטבריה על פי כל דין. גם מבקר המדינה התריע בשנה החולפת על כך שבעיריית טבריה לא ניצלו סכום של 81 מיליון ₪ תב"רים ".

לא מעט אנשים אומרים על רון קובי ראש עיריית טבריה שהוא חושב מחוץ לקופסא ומידי פעם הוא מבליח עם רעיונות חדשים שלא נראו עד כה. בשבוע החולף קיבל ראש העיר החלטה תקדימית כאשר הנחה על בניית כוח עתודה ניהולי שהוצב בלשכתו. לשכת ראש העיר עברה מתיחת פנים ולצורך כך פינה ראש העיר רון קובי כמחצית משטחה של הלשכה, בלשכה הוצבה תשתית לחמ"ל מודרני וחדש הכולל מחשבים עם תוכנות מתקדמות לרבות תוכנות מיפוי, ניהול תקציבים וכולי, רשתות תקשורת מתקדמות ומסכי פלזמה. בהרכבו של כוח העתודה הניהולי נמצאים עובדים מתוך עיריית טבריה שגוייסו לטובת המיזם השאפתני וביניהם: אלרם חלפון מהנדס בניין מאגף ההנדסה, מאור בן הרוש מתמחה בראיית חשבון מאגף הכספים וגילה אוגורסקי צוערת בוגרת התכנית לצוערים של המרכז לשלטון מקומי שמגיעה מלשכת מנכ"ל העירייה עופר אזרד. מטרתו העיקרית של כוח העתודה הניהולי היא סקירת המערכות הממשלתיות הממוחשבות ושליטה על תקציבים בלתי רגילים וקולות קוראים הקשורים לעיריית טבריה. ראש העיר רון קובי התייחס להחלטתו התקדימית: "החלטתי על בניית כוח חדשני מודרני לאור העובדה שישנם כספים ותקציבי עתק הממתינים לניצול והמגיעים לטבריה על פי כל דין. להזכיר לכולם גם מבקר המדינה התריע בשנה החולפת במהלך ביקורת שביצע על כך שבעיריית טבריה לא ניצלו סכום אסטרונומי של 81 מיליון ₪ תב"רים שהגיעו לעירייה. אין לי שום בעיה לחלוק את הלשכה לטובת המטרה הנעלה הזו, את הישיבות אני מקיים במבואת הלשכה או באולם הישיבות. אין לנו את הפריבילגיה לאור מצבה הפיננסי של העירייה לוותר על שום שקל שמגיע לעירייה ממקורות ממשלתיים ומקורות אחרים "

בתמונה לעיל: רון קובי עם חברי העתודה הניהולית בחמ"ל החדש שהוקם בלשכת ראש העיר (מימין חבר מועצת העיר איגור מישקין) .