רה"ע הנבחר רון קובי נכנס ברגל ימין ללשכתו בבניין העירייה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

yom1

את היום הראשון לכניסתו לתפקיד ראש העיר ליווה מקרוב צוות טלוויזיה מהתוכנית הצנרת עם העיתונאים רז זהבי ואור כתר * רון קובי שהגיע מלווה בתומכיו נכנס לבניין העירייה ולחץ את ידי העובדים * ראש העיר הסיר את דלתות הלשכה בבניין העירייה טרם כניסתו כפי שהצהיר במהלך קמפיין הבחירות שלו * החלטה נוספת שבוצעה ביום הראשון לתפקיד: הסרת המעקות בשני צדדיו של רחוב הגליל ופתיחת המרחב הציבורי העסקי והנגשתו לציבור

את יומו הראשון כראש עיריית טבריה העשירי, החל רון קובי כרגיל עם ריצת הבוקר המסורתית שלו, אותה הוא עורך יום ביומו לאורך ציר טיילת שדרות קפלן. בדרך חזרה כמובן התעכב ראש העיר החדש בחוף הכחולים ע"מ לעמוד מקרוב על המשך עבודות שדרוג החוף וסביבתו שבוצעו במסגרת הפעילות הנמרצת שהוביל טרם כניסתו לכס ראשות העירייה. בחוף הכחולים נצבע מיזם הפסל הסביבתי של המפרשים בכחול בוהק, הוקמה פינת ישיבה חדשה עם ספסלים, פינות ישיבה, הוצבו פחי אשפה חדשים, הותקנה ברזייה חדשת לטובת הולכי הרגל בציר הטיילת של שדקות אליעזר קפלן והוחלפו התרנים והדגלים במבואת החוף.

את יומו הראשון וההיסטורי בתפקיד ליווה במשך יום שלם מקרוב צוות טלוויזיה של תוכנית הצנרת עם גיא לרר עם העיתונאים, כתבי השטח רז זהבי ואור כתר. ראש העיר הגיע לבניין העירייה מלווה בתומכיו הרבים, נכנס לבניין ולחץ את ידי עובדי העירייה הנרגשים. טרם כניסתו לקומה השלישית פרע כבר קובי הבטחת בחירות אחת והיא הסרת דלתות לשכת ראש העיר, הדלתות הוסרו אחר כבוד והתקיים טקס קביעת מזוזה זמני קצר, כאשר חבר מועצת העיר החדש משה קרוטהמר מתכבד בקביעת המזוזה. לאחר מפגש קצר עם צוות לשכת ראש העיר נכנס קובי ברגל ימין ללשכת ראש העיר בקומה השלישית, מלווה בשתי חברות המועצה החדשות עו"ד מירי אזולאי האמורה לכהן כסגנית ראש העיר בתואר וממונה על וועדת התכנון והבניה ואורית מלמה שמתוכננת להיות מופקדת על תחום האמנות בעיר. ללשכה הגיעו גם מספר תושבים עם סלסלות שוקולדים ופרחים על מנת לברך את ראש העיר עם כניסתו הרשמית לתפקיד.

ראש העיר לא המתין זמן רב וכבר אץ לבצע ולהוציא לפועל החלטה נוספת שלו: הסרת המעקות הירוקים לאורך שני צדדיו של רחוב הגליל, ע"מ לפתוח את המרחב הציבורי ולהנגיש את העסקים לאורך הרחוב לציבור הרחב שעד כה התקשה לתמרן ולהגיע לעסקים שונים בקטעים נרחבים של הרחוב. צוות של אגף שפ"ע בניהולו של ארצי מרדכי החל

בעבודות ההסרה, ומטעמו של רון קובי נמסר כי המעקות שהוסרו ינוצלו ויוצבו במקומות חלופיים באזורים שונים בעיר. בעלי העסקים לאורך רחוב הגליל קידמו בברכה את יוזמתו של ראש העיר והביעו סיפוק רב מההחלטה. בהמשך תוסר גם התאורה הסביבתית שהוצבה לאורך הרחוב בצורות של מעגלי תאורה בצבעי כחול ירוק ואדום עקב תקלות תפעול חוזרות ונשנות.

ראש העיר הנבחר רון קובי אמר במהלך היום: " ב"ה נכנסתי היום בצורה רשמית לתפקיד החשוב הזה, אני יודע כי מוטלת עלי אחריות כבדה וציפיות רבות. כפי שראיתם פעלנו בימים האחרונים עוד טרם כניסתי לתפקיד במאמץ עירוני מרוכז בנושא שיפור הניקיון ופעילות גיזום נרחבת ברחבי העיר, כולל חשיפה ושדרוג רצועות חוף ציבוריות כגון: חוף הכחולים, החוף הסקוטי  וחוף העיראק ביץ' בסמוך לחמי טבריה. נדרשת סבלנות אנו נוביל פה הליכים של התחדשות עירונית ונחזיר את טבריה לימיה היפים, נעשה ונצליח".

בתמונה לעיל:  ראש העיר רון קובי יחד עם חברות המועצה החדשות עו"ד מירי אזולאי ואורית מלמה וחבר מועצת העיר החדש משה קרוטהמר.

ראש העיר החדש רון קובי נכנס לבניין העירייה.

___

תמונה מס' 2 –  הסרת דלתות הכניסה ללשכת ראש העיר.

__

בתמונה: טקס קביעת המזוזה בפתח לשכת ראש העיר.