עמותת "אבן ישראל" חילקה מאות ערכות חזרה לבית הספר לילדי טבריה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

even_israel

העמותה שהוקמה בשנת 2002 פועלת לראשונה בטבריה  * מאות ערכות של החזרה ללימודים חולקו לתלמידי העיר הפעילים במספר תוכניות בשיתוף אגף הרווחה בעיר* התרומה החשובה של העמותה, מסייעת להורים רבים בעול הנטל הכספי בפתיחת שנת הלימודים

עמותת "אבן ישראל" חילקה בפתיחת שנת הלימודים מאות ערכות חזרה לבית הספר לילדי טבריה הפעילים במסגרת פרויקטים שונים בעיר כגון: מחשב לכל ילד ופותחים עתיד.

מאות ערכות עשירות חולקו במהלך אירוע שנערך המרכז הצעירים בטבריה בהשתתפות ראש העיר ובכירי אגף הרווחה בעיריית טבריה. ערכות אלה של חזרה לבית הספר כוללות ציוד ומכשירי כתיבה נחוצים ברמה גבוהה, תיקי לימודים וילקוטים חדישים ואורתופדיים. החלוקה בוצעה ע"י עמותת אבן ישראל, במסגרת פרויקט "לתת מהלב". עמותת אבן ישראל שהוקמה בשנת 2002 פועלת למען תמיכה בילדים ממשפחות מרובות ילדים או ילדים ממשפחות הנמצאות במצוקה כלכלית, ע"י חלוקת ביגוד ומזון להם ומשפחותיהם ופעילות חברתית למענם. כמו כן מתבצעת חלוקת מלגות חודשיות למשפחות ברוכות ילדים במצוקה כלכלית והפעלת מוקד קשב לסיוע - והכוונה למשפחות בייעוץ ארגוני וכלכלי.

ראש העיר יוסי בן דוד שיבח את ראשי העמותה ונציגיה בטבריה על תרומתם למען הקהילה בטבריה: "אני ממש מתפעל מ"אבן ישראל", הם פשוט הופכים ילדים למאושרים. הילדים וההורים חייבים להאמין ביכולות שלהם להצליח, אנו עושים את מירב המאמצים להעניק הזדמנות שווה לכל ילד וילד במערכת החינוכית בעיר ע"מ להצליח ולקצור הישגים.

ראש העיר שב והודה גם לרוויטל פז ממרכז הצעירים על ריכוז הפעילות של העמותה בטבריה, לעמותת אבן ישראל ולעומדים בראשה על איכות ורמת הציוד, ועל החשיבה על כל פרט ופרט, ולו הקטן ביותר. "אני בטוח שזה עוזר ומסייע למשפחות לקראת שנה הלימודים החדשה שכורכת בחובה הוצאות לא מעטות. עלויות החזרה לבית הספר הן נטל כספי גדול מאוד, דבר שלעיתים  רבות לא מאפשר למשפחות רבות לרכוש ציוד טוב, איכותי וחיוני.

בתמונה לעיל: חלוקת התיקים של עמותת אבן ישראל בטבריה.