פתיחת שנה"ל תשע"ט עברה בהצלחה עקב היערכות מקדימה וטובה של עיריית טבריה. PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

kita_a2

כ 11.200 תלמידים וילדי הגנים פתחו השבוע את שנת הלימודים תשע"ט * ברוב בתי הספר נחנכו מרחבי למידה חדשים * בבית הספר  איילים נהנו התלמידים ממראה חדש ומשודרג עקב  העבודות לחיזוק המבנים * בעירייה חנכו בשבוע החולף אשכול גנים חדש ברחוב תמר שבמורדות * רבים ממנהלי בתי הספר פירגנו לעיריית טבריה וקבעו כי זו היתה פתיחת שנה"ל טובה מאוד * יוסי בן דוד ראש העיר: אנחנו במעלה הדרך, נמשיך להשקיע בתשתיות ובסביבה הלימודית של התלמידים לצד שיפור תמידי בצד הפדגוגי.

פתיחת שנת הלימודים תשע"ט בטבריה עברה בהצלחה רבה, בצורה חלקה וללא תקלות מיוחדות. כמיטב המסורת ערכה הנהלת העיר בראשותו של ראש העיר יוסי בן דוד, סיורים מקיפים במוסדות החינוך ובגני הילדים ביום פתיחת הלימודים. בסיור נטלו חלק: מנכ"ל העירייה עופר אזרד, המפקחת על החינוך הממלכתי במשרד החינוך במחוז הצפון מלכה אליאס, מנהלת אגף החינוך תמי לוי וסגנה משה דהן, עופר כהן מנהל התפעול באגף, יו"ר ועד ההורים העירוני אורגד מזרחי, יו"ר ועד ההורים בגני הילדים מיכל יוסף, ודובר העירייה אילן אוחנה. משתתפי הסיור עברו בכל כיתות א', בירכו את התלמידים ואף חילקו לכל ילדי כיתות א' שי, מתנת אגף החינוך בעיריית טבריה, ערכת אחסנת אוכל בסימן תזונה בריאה. כ 11.200 תלמידים וילדי הגנים פתחו את שנת הלימודים תשע"ט בהתרגשות רבה. בבתי ספר רבים נחנכו מרחבי למידה חדשים בסיועה של קרן אדליס ורשת דרכא, כיתות מחשבים חדשות, שיפוץ חדרי מורים וחצרות, תאי שירותים חדשים,  סלילת חניות במבואות בתי הספר, ביתנים חדשים ממוזגים למאבטחים ועוד. בבית הספר איילים כמו גם בבית הספר דקלים הנמצא בישורת הסופית  של סיום העבודות לחיזוק מבנים כנגד רעידות אדמה, נהנו התלמידים ממראה בית ספר חדש ומשודרג. עיריית טבריה גם חנכה בשבוע החולף אשכול גנים חדש ברחוב תמר בשכונת מורדות שבעיר. מדובר על שני גנים חדשים ומאובזרים לגמרי, כולל חצרות, הצללות ומתקני שעשועים, שנבנו במהלך פגרת הקיץ ואשר יתנו מענה לשכונת המורדות ולשכונה החדשה מיכלאנג'לו כנרת. במהלך החודשים האחרונים הוביל מנכ"ל העירייה עופר אזרד דיונים והערכות מצב מסודרות בהשתתפות כלל הגורמים בעירייה ובשיתוף וועד ההורים העירוני בכל נושא ההכנות לפתיחת שנת הלימודים. עובדי אגף שפ"ע בעירייה וצוות הגנים של החכ"ל בהובלתה של גילה בוהדנה עבדו ימים כלילות ע"מ לשדרג עוד ועוד גני ילדים ככל האפשר, והעבודה תימשך כמובן ע"פ תוכנית סדורה וקבועה מראש שמקיפה את כלל הגנים העירוניים.

ראש העיר יוסי בן דוד: " פתיחת שנת הלימודים המוצלחת הזו היא תולדה של היערכות מוקדמת טובה של שהובילה העירייה תוך הפקת הלקחים המתאימים ותוך ביצוע מאמץ עירוני מרוכז. אנחנו במעלה הדרך, נמשיך להשקיע בתשתיות ובסביבה הלימודית של התלמידים לצד שיפור תמידי בצד הפדגוגי. אנו מאמינים בתלמידים ובילדי העיר טבריה, נמשיך להשקיע במערכת החינוך אהבה גדולה ומשאבים רבים. שתהיה לכולנו שנה טובה, שמחה ומוצלחת".

בתמונה לעיל: משתתפי הסיור בביקור בכיתה א' בבית ספר איילים.

kita_a1

בתמונה: משתתפי הסיור בביקור בכיתה א' בבית ספר הר נוף.