עיריית טבריה השלימה את עבודות השדרוג בשדרות הרצל PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

hertzel2

העבודות כללו סלילת שביל רחב להולכי רגל במרכז השדרה, מערך גינון והשקייה של ריאות ירוקות של מרבדי דשא ועצי צאלון * מערך תאורה חדש, ספסלי ישיבה ופחים חדשים לאורך השדרה, הנגשת שביל ההליכה, שדרוג הכיכרות וסלילת הכביש בשני הכיוונים * תושבים בקרית שמואל הביעו סיפוק רב לאור התוצאה המרשימה שמזכירה במעט את שדרות רוטשילד בתל אביב ".

בשעה טובה השלימה עיריית טבריה במהלך השבוע האחרון את עבודות השדרוג של רחוב שדרות הרצל בשכונת קרית שמואל בסמוך לעירייה. העבודות בוצעו כתוצאה מתקציב בלתי רגיל בנושא פיתוח ותשתיות שהתקבל ממשרד הפנים ואושר בעבר במועצת העיר. תושבים רבים בשכונת קריית שמואל הביעו סיפוק רב לאור התוצאה המרשימה של השדרה החדשה והירוקה שמזכירה במעט את רחוב שדרות רוטשילד המפורסם בתל אביב. אמירה זאת לא באה כלאחר יד מכיוון שגורם באגף ההנדסה בעיריית טבריה מסר השבוע כי המתכנן של שדרות רוטשילד בתל אביב, תכנן למרבה הפלא גם את שדרות הרצל בטבריה. עבודות השדרוג כללו יצירת שביל רחב מרוצף להולכי רגל לאורך כל השדרה עם מספר מעברי הנגשה, נטיעת מרבדי דשא בשני צידי השדרה עם נטיעת עצי צאלון לאורך השדרה עם מערך השקייה, מערך תאורת לד חדש, הצבת ספסלי ישיבה ופחי אשפה חדשים, שדרוג הכיכרות בסמוך לעירייה ולבית הספר ארליך בשני קצוות השדרה, וקירצוף, ריבוד וסלילת הכביש בשני הכיוונים. מהלך העבודות בשדרות הרצל זכה גם לאיזכור בעיתונות הארצית באחד העיתונים הכלכליים כאשר בידיעה נסקרו מספר רחובות הנושאים את השם שדרות הרצל שעברו שיפוץ במהלך השנה האחרונה. גם בעיריית טבריה בירכו על המוגמר וסיימו בתקווה שהתושבים ישכילו ליהנות מהשדרה החדשה וישמרו על נקיונה.

בתמונה לעיל: המראה החדש של שדרות הרצל בסיום העבודות

hertzel1