יום העליה צויין במופע ססגוני שארגנה המחלקה לעליה וקליטה בעיריית טבריה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

aliya

השבוע התקיים בהיכל התרבות ביד שטרית, מופע ססגוני ורב תרבותי לרגל ציון יום העליה, מופע שהופק ע"י המשרד לקליטה ועליה והמחלקה לקליטה ועליה בעיריית טבריה. הערב התקיים במעמד נבחרי הציבור בעיר, מירה זילברמן מנהלת מרחב טבריה ונצרת עלית במשרד הקליטה, שמוליק פורת יועץ מיוחד לקליטה ועליה בקהילה במשרד הקליטה,  ויואל חדד מנהל מחלקת הקליטה בעירייה.  באולם המופעים שהיה מלא מפה לפה נהנו הצופים מתוכנית אומנותית עשירה, חגיגה ססגונית רב תרבותית, משולבת בקטעי מחול, מוסיקה וזמר בביצוע אמנים ויוצרים מקהילות העולים השונות בשלל שפות: ספרדית, רוסית, אמהרית, צרפתית ואנגלית.  בין האמנים השונים שהופיעו במהלך הערב היו: להקת "חדשות טובות" בניצוחו של הפסנתרן והמלחין אלכס סלוצקי, צמד הזמרים סאניה ואמיל קרויטור, נטי גייל, ולנטינה שוסמן, מיכאל קרקיליאן מתכנית הטלוויזיה כוכב נולד, פרנק אוז, ושואו ריקודים "סבוטאז". יואל חדד מנהל מחלקת הקליטה והעליה ברך את המשתתפים ואמר כי: " הפעילות השוטפת  בכל הקשור לתחום הקליטה הופכת להיות אינטנסיבית וצוברת נפח משמעותי , טבריה תמשיך להתמקד בנושא קליטת העולים ולהעניק לציבור העולים את מעטפת הקליטה הטובה ביותר בעבורם. לאחרונה דורגה טבריה במקום ה 8 בארץ, מקום מכובד בהחלט מבחינת ערים הקולטות עליה. נמשיך במגמת תגבור האולפנים ועיבוי התוכניות האחרות המופעלות כיום במחלקת הקליטה כגון: ירידי עולים בארצות המוצא, הקורס התעסוקתי לעולים במכללת רימונים, תוכנית צעירים עולים המתקיימת זו השנה החמישית ברציפות והתוכנית לעידוד עליה".

תמונות מתוך המופע.

aliya3