תחרות טניס בינלאומית פיוצ'ר לנשים בחסות ה I.T.F, תתקיים בפעם הרביעית במרכז הטניס בטבריה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

tenis

זו השנה הרביעית ברציפות, בה תיערך ע"י עיריית טבריה מחלקת הספורט ומרכז הטניס בטבריה, תחרות טניס פיוצ'ר בינלאומית לנשים אשר מקנה דירוג מקצועי WTA  . בתחרות הנערכת בחסות התאחדות הטניס העולמית ה- I.T.F ( International Tennis Federation) ישתתפו עשרות שחקניות מרחבי העולם ומיטב הטניסאיות מישראל. בתחרות  ששמה הנבחר הוא -  Tiberias, The Sea of Galilee Open סה"כ גובה הפרסים הינו כ 15.000$.  ההרשמה לתחרות עדיין בעיצומה והיא מופיעה אחר כבוד באתר הרשמי של התאחדות הטניס הבינלאומית. זו גם הזדמנות נפלאה לתת לטניסאיות הצעירות של טבריה במה אמיתית להתמודד בתחרות בסדר גודל שכזה בבית שלהן. השנה תתקיים התחרות  לזכרו של יצחק (צחי) אסרף ז"ל, שנפטר השנה לאחר מחלה קשה. צחי ז"ל, אהב טניס בכל מאודו והיה פעיל בולט במרכז הטניס בטבריה. ביום שני בפתיחה הרשמית של התחרות ייערך טקס קצר במעמד ראש העיר ובני משפחתו של צחי ז"ל. אין ספק שהתחרות שהינה בקנה מידה בינלאומי, תתרום לפיתוח הטניס בצפון המדינה ותכניס את העיר טבריה למועדון המכובד של הטניס העולמי ותמקם את טבריה על מפת הטניס העולמית. התחרות תתקיים בין התאריכים ה- 14/5 עד לסיומה (גמרים) בתאריך ה-  19/10 בשעה 10:00, במרכז הטניס ע"י מתנ"ס ע"ש פירסט בשכונה ד' – רמת אגוז . טל אמסלם מנהל מרכז הטניס התייחס לקיומה של התחרות בטבריה:  "תמיכת עירית טבריה בתחרות הבינלאומית תסייע רבות לילדי טבריה והסביבה ואף תתרום למיצובה ולמיתוגה של העיר כעיר תיירות וספורט בינלאומית. אירוח האורחים הרבים מכל רחבי העולם ימשוך מבקרים נוספים לעיר טבריה המארחת את התחרות, אני מקווה שנקיים את התחרויות האלה בעתיד על בסיס קבוע. קיומה של התחרות בנוסף לכל, תגרום  מן הסתם לתושבי העיר, להצטרף למעגל פעילויות הספורט השונות המתרחשות בעיר.

אני מזמין את הציבור הרחב להגיע לצפות ולעודד את הטניסאיות ובהזדמנות זו אני מאחל לכל המתמודדות ובמיוחד לנציגות של העיר טבריה, הצלחה רבה בתחרות".

בתמונה לעיל:  כרזת התחרות הבינלאומית במרכז הטניס בטבריה.