טורניר הכדורסל המסורתי מס' 16, לזכרו של דורון קליין ז"ל PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

tornir2

עיריית טבריה ומועדון הכדורסל עירוני טבריה בשיתוף המשפחה והחברים, פועלים זו השנה השש עשרה ברציפות במפעל ההנצחה ע"ש דורון קליין ז"ל, ע"י קיומו של אירוע ספורטיבי המשלב פעילות ילדים, נוער ובוגרים. בטורניר, אשר נערך באולם הכדורסל של בית הספר "תחכמוני", השתתפו השנה קבוצת הפועל גליל עליון אשר לה זו השנה החמישית ברציפות בה היא נוטלת חלק במפעל ההנצחה, וקבוצת העתודה של נבחרת ישראל בכדורסל. מאות ילדים ,בוגרים ,חברים ובני משפחה וחובבי כדורסל התקבצו ובאו לצפות בתצוגת כדורסל ולכבד את זכרו של דורון ז"ל. שחקני גליל עליון הקדימו ובאו  בשעות הצהרים המוקדמות  לאולם, בכדי להעביר אימון  מקצועי לקבוצות הצעירות של מ.כ. עירוני טבריה. המשחק דרך אגב, הסתיים בניצחונה של  נבחרת העתודה בתוצאה של 65-48. צוות השופטים במשחק היו, אשר איבגי ושלמה אביטן הוותיקים, כאשר על עמדת הכרוז והנחייה הופקד רוני יבלונובסקי. בסיום המשחק התקיים טקס חלוקת הגביעים למשתתפים, במעמד אמו של דורון הגב' יפה קליין ואחיה אריה שיבדלו לחיים ארוכים. משפחתו של דורון ז"ל תרמה את לוח התוצאות המשוכלל שמוצב באולם, ואף הקימה גן משחקים לזכרו בשכונת נעוריו בעיר. יושבי הראש של שתי הקבוצות, ביקשו להודות לראש העיר על האירוח, ולעמרם אלמלם מנהל מדור הספורט והליגות ומנהל מ.כ  עירוני טבריה, על רמת הארגון המוצלחת של הטורניר, ואף ביקשו לשריין להן מקום להשתתפות בטורניר מס' 17 שייערך בשנה הבאה. בהפסקה של מחצית המשחק הופיעו נערי מ.כ. עירוני טבריה בתחרות שלשות, כאשר שחקן הנערים רז אמסלם זכה לבסוף בתחרות השלשות. הטורניר נערך גם בסיועם של  חבריו הקרובים של דורון ז"ל : אייל לוי ויהודה אליהו.

ראש העיר, מר יוסי בן דוד, ביקש בשם עיריית טבריה ומועדון הכדורסל עירוני טבריה, לחזק ולחבק את המשפחה והחברים:  "מזה שנים רבות, אנו מנציחים את זכרו של דורון ז"ל, שאהב את ענף הכדורסל בכל מאודו ואשר לצערנו הרב חייו נגדעו במהלך משחק כדורסל, בתרומה לקהילה ובקידום הספורט בעיר, יהי זכרו ברוך".

בתמונה לעיל: שחקני הקבוצות עומדים דקת דומיה לזכרו של דורון קליין ז"ל.

tornir

בתמונה: יפה קליין יחד עם ראש העיר לוחצים את ידי השחקנים לפני המשחק .