אירועי חודש האזרח הוותיק בטבריה ננעלו במופע חגיגי וביום עיון מקצועי PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

hodesh_haezrach_havatik

השבוע ננעלו אירועי חודש האזרח הוותיק בטבריה , שנערכו השנה בסימן : "אזרחים וותיקים ונהנים". במופע הפתיחה החגיגי של אירועי החודש -  נערך המופע "יאסו לדינו" שנערך בסינמטק טבריה שהיה מלא מפה לפה, ובו הופיעה הזמרת המצויינת והוותיקה דורית פרקש  יחד עם בעלה שוקי פרקש שאירחו את נגן הבוזוקי והזמר היווני לזר בואנו.  בין לבין נהנו האזרחים הוותיקים מהופעה של אושיק לוי ומופע של עירית ענבי וחני נחמיאס.  במופע הסיום "תכול המטפחת" שנערך גם הוא בסינמטק במעמד ראש העיר יוסי בן דוד, הופיעו פיליפ ויוליה סוקולוב. עיריית טבריה באמצעות האגף לשירותים חברתיים ציינה כמיטב המסורת ובמשך שנים רבות, את חודש האזרח הוותיק הבינלאומי במגוון פעילויות פנאי והעשרה. הפעילויות כללו הרצאות בנושאי בריאות, חברה ורווחה, מופעי תרבות, מוסיקה ומחול,  טיולים, סדנאות, ופעילויות פנאי וספא. בסיומו של החודש נערך יום עיון מקצועי במלון קיסר שעסק בנושא: המאפיינים והדילמות ביחסי תלות תובעניים בין ילדים והוריהם המבוגרים. ביום העיון נטלו חלק: ראש העיר יוסי בן דוד, פאני יוז סגנית מנהלת השירות לאזרחים וותיקים במשרד הרווחה, מפקחי השירות לאזרחים וותיקים של משרד הרווחה במחוז צפון ,מנהל אגף הרווחה מנשה כהן, אתי לוי ראש צוות אזרחים וותיקים במשרד הרווחה, עו"סים, עורכי דין, אנשי בריאות, פסיכולוגים, מרצים ומתנדבים. בסיום פרק הברכות ביום העיון, נערך טקס פרידה אשר במהלכו הוענקה תשורה  ע"י מנשה כהן לגב' פאני יוז לאחר שירות של 40 שנה במשרד הרווחה.

מנשה כהן – מנהל האגף לשירותי רווחה: "אנו מכבדים ומוקירים את אזרחי העיר הוותיקים על תרומתם לדורות, השנה יצקנו תוכן שלם של פעילות עניפה שגרמה ללא ספק לזמן איכות ולהנאה רבה לאוכלוסיית האזרחים הוותיקים בעיר.". ראש העיר יוסי בן דוד ביקש לברך את  החברים הוותיקים: "האוכלוסייה הוותיקה מהווה את עמוד התווך של קהילתנו ואנו נמשיך לפעול במרץ לשיפור השירות לרווחתה. אני מברך על שיתוף הפעולה הפורה בין הזרועות העירוניות והארגונים השותפים לפעילות הקהילתית הענפה לרווחת אוכלוסיית גיל הזהב ומאחל לכלל האזרחים הוותיקים היקרים בריאות ואריכות ימים".

בתמונה לעיל: מופע תכול המטפחת עם יוליה ופיליפ סוקולוב.

hodesh_haezrach_havatik1

בתמונה: מנשה כהן מעניק תשורה לגב' פאני יוז סגנית מנהל השירות לאזרחים וותיקים במשרד הרווחה.