אירועי חודש האזרח הוותיק בטבריה יצאו לדרך במופע לאדינו שמח PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

aezrach_vatik1

השבוע נפתחו אירועי חודש האזרח הוותיק בטבריה , הנערכים השנה בסימן : "אזרחים וותיקים ונהנים". במופע הפתיחה החגיגי של אירועי החודש - "יאסו לדינו" שנערך בסינמטק טבריה שהיה מלא מפה לפה,  הופיעה הזמרת המצויינת והוותיקה דורית פרקש  יחד עם בעלה שוקי פרקש שאירחו את נגן הבוזוקי והזמר היווני לזר בואנו.  ראש העיר יוסי בן דוד נאלץ להיעדר מהאירוע עקב פגישה שהתקיימה עם שר התחבורה במשרדו בירושלים. עיריית טבריה באמצעות האגף לשירותים חברתיים מציינת כמיטב המסורת ובמשך שנים רבות, את חודש האזרח הוותיק הבינלאומי במגוון פעילויות פנאי והעשרה. הפעילויות יכללו הרצאות בנושאי בריאות, חברה ורווחה, מופעי תרבות, מוסיקה ומחול,  טיולים, סדנאות, ופעילויות פנאי וספא. האירועים יחתמו במופע סיום מוסיקאלי ססגוני שיערך אף הוא בסינמטק טבריה - "תכול המטפחת", בהשתתפות יוליה סוקולוב ופיליפ.

אוכלוסיית ותיקי העיר הגיעו מכל קצוות תבל, מתרבויות שונות המרכיבות יחד פסיפס תרבותי עשיר ומגוון. מנשה כהן – מנהל האגף לשירותי רווחה: "אנו מכבדים ומוקירים את אזרחי העיר הוותיקים על תרומתם לדורות, השנה יצקנו תוכן שלם של פעילות עניפה שתגרום להנאה רבה לאוכלוסיית האזרחים הוותיקים בעיר".

ראש העיר יוסי בן דוד ביקש לברך את  החברים הוותיקים: "האוכלוסייה הוותיקה מהווה את עמוד התווך של קהילתנו ואנו נמשיך לפעול במרץ לשיפור השירות לרווחתה. אני מברך על שיתוף הפעולה הפורה בין הזרועות העירוניות והארגונים השותפים לפעילות הקהילתית הענפה לרווחת אוכלוסיית גיל הזהב ומאחל למשתתפים הנאה רבה מהפעילויות".

הפעילות מתקיימת הודות לשיתוף פעולה פורה בין מחלקות העירייה השונות ובכללם הצוות הרב מקצועי במדור לזקן, המחלקה לקליטת עלייה, המחלקה לתרבות, המוסד לביטוח לאומי, חברות הסיעוד, בתי אבות ומנהלות המועדונים הקהילתיים השונים הפועלים ברחבי העיר שפעלו רבות למען הצלחת אירועי חודש זה, על תכניו המקצועיים והמגוונים. אירועי חודש הזקן מתקיימים בחסות עיריית טבריה,  משרד הרווחה והשירותים החברתיים, והמשרד לשוויון חברתי.

בתמונה לעיל: הקהל הרב שגדש את סינמטק טבריה במסגרת אירוע הפתיחה של חודש האזרח הוותיק.

aezrach_vatik

בתמונה: דורית פרקש במופע יאסו לדינו בסינמטק טבריה.