טקס חלוקת אייפד לכל מורה וגננת בחינוך המיוחד בטבריה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

iped1

77 אייפדים חולקו למורים ולמורות ולגננות בחינוך המיוחד בטבריה במסגרת התוכנית *התוכנית נערכת בשיתוף קרן אתנה, עיריית טבריה, הסתדרות המורים, מפעל הפיס, בנק מסד ושותפים נוספים* המורים יעברו הכשרה מיוחדת באופן השימוש באייפדים במערכת הלימודים

השבוע נערך טקס חלוקת אייפד לכל מורה וגננת בחינוך המיוחד בטבריה. 77 אייפדים חולקו במהלך הטקס המרגש שנערך באשכול הפיס בהשתתפות המורים והגננות הנרגשים ומורי השילוב של מתי"א ושמע . הפרויקט נערך ביוזמת קרן אתנה, עיריית טבריה, הסתדרות המורים, מפעל הפיס, בנק מסד וגורמים נוספים. להגשמת חזון האייפד לכל מורה וגננת בחנ"מ, חברה עיריית טבריה לקרן אתנה, כאשר המורים והגגנות יעברו הכשרה מקצועית מיוחדת בשימוש באייפדים במערכת הלימודית במרכז פיסגה בטבריה, בהיקף של 120 שעות. מהלך מבורך זה יוביל את החינוך לצעד נוסף של חדשנות והישגים, יקדם פדגוגיה עכשווית ומגוונת, מאפשרת ומסקרנת. הטקס נערך במעמד ראש העיר יוסי בן דוד, סגנו דרור ללוש, אורי בן ארי נשיא ומייסד קרן אתנה, יפה בן דוד מזכ״לית הסתדרות המורים, נתן חברוני איש עסקים  פילנטרופ ותורם לתוכנית, רון כהן מנהל השיווק והמכירות בבנק מסד, תמי לוי מנהלת אגף החינוך, נחום נחום יו״ר סניף הסתדרות המורים בטבריה, אורנה קונקול מפקחת חנ״מ מחוז צפון, אורית ברק מנהלת מתי״א, נורית יפה מנהלת ״שמע״, מיכל פרימור מנהלת ביה״ס לחנ"מ - דקלים, שמחה כחלון מנהלת מרכז פיסגה, משה דהן סגן מנהל אגף החינוך ועופר כהן מנהל התפעול של האגף. אחד התורמים המרכזיים של התוכנית הוא איש העסקים והפילנטרופ נתן חברוני, יליד טבריה דור שביעי שאמר במהלך הטקס כי משפחתו החזיקה בשלושת הבתים העתיקים במרכז העיר, וכי לעיר טבריה תמיד שמורה פינה חמה בליבו. ראש העיר יוסי בן דוד אמר בנאומו:" ראשית ברצוננו להביע תודה והערכה עמוקה לקרן אתנה ולכל השותפים הנפלאים שהצטרפו למימוש החזון המבורך הזה, אנו בונים עוד חוליה בשרשרת הארוכה שאומרת לילדי טבריה, הנה אנו משקיעים בכם ובמורים שלכם, כי אנו מצפים מכם בעצם ליותר הישגים, לא נוותר על אף ילד ולאף ילד ונמשיך לתת לילדנו את הסביבה הלימודית המיטבית ואת התנאים האופטימליים להצליח. ברצוני להודות גם לכל המורים והמורות, הגננות, לכל צוותי החינוך המיוחד, ולמפקחות היקרות על החנ"מ. תודה מיוחדת לנחום נחום יו"ר סניף טבריה של הסתדרות המורים, למנהלת אגף החינוך תמי לוי ולעופר כהן מנהל התפעול של האגף על הליווי הצמוד של התוכנית. השאיפה שלנו היא להגדיל את השורות ואת היקף הפרויקט בעתיד, גם למורים בבתי הספר היסודיים, המשך שנת לימודים מוצלחת לכולנו".

בתמונה לעיל:אורי בן ארי נשיא ומייסד קרן אתנה, יפה בן דוד מזכ"לית הסתדרות המורים וראש העיר יוסי בן דוד.

iped

תמונה קבוצתית של המשתתפים בטקס .

iped2

מורים וגננות של החנ"מ במהלך ההכשרה המקצועית על השימוש באייפד.