פתיחת שנה"ל תשע"ז עברה בהצלחה עקב היערכות טובה של עיריית טבריה PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

shanhal3

מנהלת מחוז הצפון במשרד החינוך הד"ר אורנה שמחון ומפקד מחוז צפון במשטרה ניצב אלון אסור, בחרו לקיים סיור מקיף במוסדות החינוך בטבריה בפתיחת שנה"ל * טקס חנוכה מרגש נערך בית הספר דקלים לרגל סיום עבודות השיפוץ בבית הספר  * רבים ממנהלי בתי הספר פירגנו לעיריית טבריה וקבעו כי זו היתה פתיחת שנה"ל טובה מאוד* ראש העיר יוסי בן דוד: אנחנו במעלה הדרך, נמשיך להשקיע בצד הפדגוגי לצד שיפור תמידי בתשתיות ובסביבה הלימודית של התלמידים.

פתיחת שנת הלימודים תשע"ח בטבריה עברה בהצלחה רבה וללא תקלות מיוחדות. כמיטב המסורת ערכה הנהגת העיר בראשותו של ראש העיר יוסי בן דוד, סיורים מקיפים במוסדות החינוך ובגני הילדים הן ביום פתיחת הלימודים ביום שישי האחרון והן ביום ראשון שלאחריו, על מנת להספיק ולבקר בכמה שיותר מוסדות חינוך ברחבי העיר. שני אורחים חשובים החליטו לערוך את סיור פתיחת שנת הלימודים בעיר טבריה: מנהלת מחוז הצפון במשרד החינוך הד"ר אורנה שמחון שהתלוותה לסיור בכל מוסדות החינוך ומפקד מחוז צפון במשטרת ישראל ניצב אלון אסור שסייר בבתי הספר ארליך וכינר. בסיור פתיחת שנה"ל נטלו חלק: ראש העיר יוסי בן דוד, מנהלת מחוז צפון במשרד החינוך הד"ר אורנה שמחון, סגן ראש העיר והממונה על החינוך דרור ללוש, חבר מועצת העיר רפאל טרבלסי, מנכ"ל העירייה עופר אזרד, מנהלת אגף החינוך תמי לוי, סגן מנהל אגף החינוך משה דהן, קב"ט מוסדות החינוך יוסי אסרף, עופר כהן, תמר אברהם ואהרון אביטן מאגף החינוך, מנהלת המוקד העירוני אליזבט שוסטרוביץ, מפקחי משרד החינוך: חיים גבאי מפקח החינוך הממלכתי דתי במחוז הצפון, יעקב סעדה מפקח החינוך הממלכתי, חנה זינו מפקחת החמ"ד בטבריה, אורנה קונקול מפקחת החנ"מ בטבריה, אורגד מזרחי יו"ר ועד ההורים העירוני ומיכל יוסף יו"ר ועד ההורים של גני הילדים. משתתפי הסיור עברו בכל כיתות א', בירכו את התלמידים ואף חילקו לכל ילדי כיתות א' שי, מתנת אגף החינוך בעיריית טבריה, ערכת אחסנת אוכל בסימן תזונה בריאה.

הד"ר אורנה שמחון שסוגרת עשור בתפקידה כמנהלת המחוז אמרה במהלך הסיור: "למרות כל השנים בהן אני מכהנת בתפקידי, אני מתרגשת בכל פעם מחדש. יש לי אהבה גדולה והערכה רבה כלפי כלל הצוותים החינוכיים. אני יודעת שזו עבודה תובענית עם אחריות גדולה, אתם עושים עבודה מדהימה כי אתם רואים בעבודה זו בראש ובראשונה  כשליחות. אני מאחלת לכם להמשיך את העשייה המבורכת ולהביא את תלמידי טבריה למקומות הכי גבוהים. אני מאושרת לראות את וועדי ההורים שמחים ואופרטיביים  ובמיוחד לאחר מה שחווינו בשנה הקודמת. אני רוצה להודות לראש העיר ולסגנו על המנהיגות וההובלה של תחום החינוך בעיר למחוזות חדשים, תודה לתמי מנהלת אגף

החינוך, למנהלים, למורים, למפקחי המשרד ולכל הצוותים החינוכיים,  אנו במשרד החינוך נמשיך ונעשה הכל על מנת לתמוך ולסייע למערכת החינוך בטבריה במגמת השיפור התמידי בה היא נמצאת". במהלך הסיור התקיים טקס מרגש עד מאוד, טקס חנוכת בית הספר המחודש דקלים שבו לומדים ילדים בעלי צרכים מיוחדים. ראש העיר יוסי בן דוד שהתכבד בקביעת המזוזה יחד עם הרב חודר מיכאל ומנהלת בית הספר יהודית דיין, אמר במהלך הטקס: " פתיחת שנת הלימודים המוצלחת הזו היא תולדה של היערכות מוקדמת טובה של שהובילה העירייה תוך הפקת הלקחים המתאימים ותוך ביצוע מאמץ עירוני מרוכז. אנו מאמינים בכם, השקענו במקום הזה אהבה גדולה ומשאבים רבים. בית הספר הזה הוא בשבילי פנינה במרכז טבריה, בסמוך לבית הספר תיבנה שכונה חדשה טבריה המושבה. ביה"ס ימשיך להיות במרכז כפי שנושא החינוך בכלל והחינוך לילדים בעלי צרכים מיוחדים בפרט, נמצא במרכז ההוויה העירונית. תודה לאל על הרגע המרגש הזה, תודה לכם על כך שהייתם שותפים מלאים לרגע המיוחד הזה, שתהיה לכולנו שנה טובה, שמחה ומוצלחת".

בתמונה לעיל: ד"ר אורנה שמחון יחד עם ראש העיר יוסי בן דוד ,סגנו דרור ללוש ותמי לוי בבית הספר נועם ישראל בנים.

shanhal2

בתמונה: גזירת הסרט בחנוכת בית ספר דקלים המחודש.

shanhal1

בתמונה: המח"ז ניצב אלון אסור יחד עם ראש העיר, סגנו, מנכ"ל העירייה וקציני משטרה ביום פתיחת שנה"ל.