טקס הכנסת ספר תורה לזכרם ולעילוי נשמתם של חללי העיר טבריה, נערך במלון G בעיר PDF גרסת הדפסה דואר אלקטרוני

g

את ספר התורה תרמו התורמים הנכבדים: דיוויד ונעמי ספייזר מניו יורק * נציגות מקרב ההורים השכולים כתבו אותיות אחרונות בספר שהוכנס לבית הכנסת במלון G בעיר* הטקס נערך בשיתוף ארגון יד לבנים, ובעלי מלון G בטבריה.

השבוע התקיים טקס מרגש של הכנסת ספר תורה חדש, שנכתב לזכרם ולעילוי נשמתם של חללי ובני העיר טבריה שנפלו במערכות ישראל השונות. את ספר התורה שהוכנס ברוב עם והדרת מלך לבית הכנסת של מלון G ברחוב יוחנן בן זכאי בעיר, תרמו התורמים הנכבדים בני הזוג דוד ונעמי ספייזר מניו יורק. האיש שלמעשה היווה את החוט המקשר בין התורמים למלון, הינו סא"ל במיל אריאל אלמוג, בן העיר טבריה שזכה לאחרונה בפרס אות המתנדב של נשיא המדינה, ואף מתעד להתמודד על ראשות העיר נס ציונה בבחירות הקרובות. הטקס המרגש נערך במעמד בני המשפחות השכולות, התורמים, ראש העיר יוסי בן דוד, הרב שלמה דידי שליט"א, חבר מועצת העיר רפאל טרבלסי, מנכ"ל ארגון יד לבנים חנה לניאדו, יו"ר סניף יד לבנים בטבריה שרה כהן, גיא שריקי מבעלי המלון וסא"ל במיל' אריאל אלמוג.  ראש העיר יוסי בן דוד אמר במהלך הטקס: " אנו פועלים רבות למען הנצחת חללי העיר טבריה, העיר טבריה שכלה  208 מבניה, חללי צה"ל וכוחות הבטחון שנפלו במערכות השונות ועוד 70 חללים נפגעי פעולות האיבה . בשנה החולפת חנכנו כאן בעיר את בית יד לבנים החדש  ובו היכל הנצחה מפואר וחדיש, אולם כנסים וחדרי פעילות לטובת המשפחות השכולות. ברצוני להודות במעמד זה לתורמים הנכבדים ולהנהלת מלון G - לגיא שריקי ואריאל אלמוג, לארגון יד לבנים הארצי וסניף טבריה על הירתמותם להגשמת מטרה נעלה זו". סא"ל במיל' אריאל אלמוג הוסיף: " אני גאה להיות בן בעיר טבריה, נולדתי וגדלתי בעיר המיוחדת הזו ואני נרגש לארח אתכם כאן אצלנו במלון G. עבורי זה אחד הימים המרגשים ביותר בחיי, יום בו אנו מנציחים את זכרם של יקירנו בני ובנות העיר טבריה שנפלו במערכות ישראל השונות. אני מודה לבני הזוג ספייזר שתרמו את ספר התורה כאות הזדהות עם חללי צה"ל, כמו כן אני מבקש להודות לארגון יד לבנים ולעיריית טבריה על שיתוף הפעולה המבורך בנושא כל כך חשוב זה".

בתמונה לעיל: מימין לשמאל: חנה לניאדו, ראש העיר יוסי בן דוד יחד עם בני הזוג ספייזר, הרב שלמה דידי, אריאל אלמוג ושרה כהן, בסיום הטקס.

קרדיט תמונות – דוברות והסברה עיריית טבריה.